Post by descotechare on Feb 5, 2022 6:25:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejen denar ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Smashers.io - Fun io games APK 3.6.1 Prenos za Android com ...
Zelo je slaba
Index | Learn How To Play The Acoustic Guitar
Težav je veliko. Najprej se lahko zaletiš vase in umreš. ko to storite, odda ta prdeč zvok. Kar naenkrat sem se skoraj onesvestila. Odstranjevanje. Ne pride nazaj, tudi če je popravljeno.
Toliko zabave nima pojma, kako zabavno je, pojdi poskusi
Všeč mi je, kompliciram na vse nivoje, vendar naslednja raven ni odprta, vendar dajem 5 zvezdic Hvala 🙏🙏🙏🌈🌈💐💐😍😍
folio ÄŒasopis za sodobno umetnost, kulturo in veselje do Ĺživljenja Magazine for contemporary art, culture and the joy of life
Kontrole so včasih zelo počasne in se ne vrtijo tako, kot bi želeli.
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulator clj
Plačano brez oglasov 2 sekundi pozneje vidim gumb za predvajanje večjih možnosti poleg igralnega območja, ki prikazuje več oglasov. Nato nadaljujem z igranjem igre in po smrti vidim več oglasov! Vi, razvijalci. mora biti noro! Vrni mi denar, to je smeti, ne zaračunaj nekomu odstranitve oglasov in ga pusti na drugih področjih igre.
Igra je zelo dobra, vendar ima preveč oglasov. Oglasi za oglasi. Preveč oglasov 😳 zato bi rad rekel, da zmanjšajte oglase. Po veliko ravneh takih ciljev ni, zato bi dal dve zvezdici
Ta igra je dobra, vendar dajem samo 3 zvezdice, ker je ta igra polna dodatkov tudi po tem, ko vsaka igra dodaja čaka, ko zaslužim visoko oceno, dodaj pridi in odloži moj mobilni telefon, prijazno reši to težavo čim prej
Igra zdaj ne daje mojih stvari.... Zbral sem dovolj, da sem opravil vsaj 3 stopnje.... To je treba čim prej popraviti.... Ponovno bom pogledal in dal novo oceno.... Če bom ne začni se dvigovati v naslednjih 48 urah BOM IZBRISAL.....
Kupil sem dodatek brez oglasov ... Niti en oglas ni izginil (razen tistega za nakup paketa brez oglasov) 👎
Igra je v redu, toda ena stvar je, da je bil oglas, odstrani svoj oglas in izboljšaj svojo igro.......
Ta igrica mi je zelo všeč sicer pa je podobna igra ne nekakšni črvi ali kače😃
Igre – HOPsi
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulation xgvs
Zelo lepa igra, vendar imam v tej igri malo težav. Po posodobitvi te igre sem dokončal vse ravni, ni več ravni.
Všeč mi je, vendar je bilo nekoliko dolgočasno, saj nisem mogel vedeti, koliko kompletov še potrebujem, da dokončam polje, ki ga obiram.
Amazing Farm Tractor Game is an exciting and thrilling game with incredible 3D graphics. Test your driving skills by driving a tractor and
je dukovany parametry: Topics by WorldWideScience.org
Nehaj mi prikazovati svoje oglase! Vaše igre me ne zanimajo in vaše igre me ne bodo zanimale, tudi če mi boste 100-krat na uro potiskali svoje oglase. Samo bolj te ne bom maral. O bog, odreži ga že! In spet! Ustavi se! Še enkrat? Zapravljate svoj oglaševalski proračun. In spet zapravljate svoje oglase. Vaš oglaševalski sistem vas vara, svoje oglase vedno znova prikazujete istim ljudem. Novih ljudi sploh ni.
Je kul in sproščujoče, vendar potrebuje več ravni.
Nisem zadovoljen z najnovejšo posodobitvijo. Resnično zmanjša vašo mobilnost, če umrete zaradi trka vase. Drugače pa odlična igra.
V redu je, vendar potrebuje več ravni in možnosti. Samo konča se. Oglasi se lahko tudi zrušijo in izgubijo napredek, kar je malo smeti.
Oglasi se ne prikazujejo pravilno. Več kot polovico časa se zaklenejo in ne dobim točk za igro. Zelo frustrirajoče. Odstranitev igre, potem ko sem prebral, da se trajno zaklene okoli stopnje 25. Ne izgubljam časa za igro, ki se bo na koncu izkazala za slabšo.
Tako dobro je, vendar je veliko oglasov in ne vidim misli, ki jih nabiramo, mislim, da ne vidim žetve/rastlin, zato bi rad dal eno zvezdico
Aplikacija nenehno zmrzuje in oglas je prikazan dobesedno v vsaki igri. Zanič je igrati celotno igro, potem pa zmrzne in ne dobiš niti izkupička. Ne bi kupil oglasov, ker aplikacija ne deluje. Popravite to in morda bo vredno.
Igra je bila lepa in sproščujoča, dokler nisem dosegel tisto, kar mora biti končna raven. Nimam cilja, da bi se srečal in je samo obtičalo, kaj je smisel. Zelo razočaranje.
Egg Wars სათავგადასავლო rafp
Všeč mi je ta igra, vendar se zadnje stopnje ne odpirajo
Super najboljša igra
Želim nadaljevati z igranjem, vendar sovražim, da so vsi lažni ljudje. V deželi ljudi, ki uporabljajo lažna imena. Ta igra ima samo preprosta pogosta imena. čudno.
Uživajte v tej igri. Vendar pa se na določeni točki zdi, da #GLITCH do mesta, kjer lahko igrate...... AMPAK.....#NOOOOOOO #DOLŽE #VEDETI #KAKO #VEČ #OD #VSAKEGA #PREDMETA #ZA #DOBIT ......((250 + do 300 + stopnja vsakega elementa je .... kjer se pojavi, TUDI JIH NE MORETE POPRAVITI .....MORAL SEM ODINSTALIRATI & ZNOVA IN IGRATI DO TEGA ZNOVA SE POJAVI ......
Igra je zabavna in ubija čas, VENDAR OBUSNO potrebuje popravke napak, nadzor igre, napake in preveč oglasov. Po vsakem krogu, ki ga igrate, je dobesedno oglas. Bolj razumljivo bi bilo, če bi se oglas predvajal po vsakih 3 krogih ali tako.
Mogoče bi bilo, če bi se igra igrala prav v trenutku, da bi karkoli pridobili, kot da bi vsi naleteli na vas, bolj kot demo derbi, igrajte igro pravilno, bi lahko bilo zabavno, kako pepole igrajo igro zanič, ne traja niti 3 sekunde. Preden nekdo naleti na vas, preberite o igri, preden jo igrate, je morda zabavno, če želite stvari uničiti, igrajte drugačno igro
To je zabavno! Ima pa VELIKO oglasov, vendar je super
Preveč oglasov, zakaj bi se trudili plačevati za odstranitev oglasov, če pa lahko za nadgradnjo le gledate oglase? Preživite več časa za gledanje oglasov kot za uživanje v igri!