Post by descotechare on Feb 5, 2022 6:28:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: seiklusmängude legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: seiklusmängude legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab tõrgete münte ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: seiklusmängude legend 2022 version ▞▞▞
See on liiga raske mäng
Haletsusväärne mäng, juhtnupp on liiga lähedal ja isegi ei tööta mõnikord korralikult, mõnel tasemel tuleb areeni muuta
Touchgrind BMX Sports dvky
See mäng on tõesti väljakutsuv, see meeldib mulle, kuid ma tõesti arvan, et ninjal peaks olema rohkem erilisi võimeid.
Alguses oli see tore, kuid kõrgemale tasemele minnes muutub see aeganõudvaks. Suurim probleem on see, et sa pead võtma kõik kaardid, siis sisened ainult viimasele tasemele, kui jätad vahele kaardi, siis ei saa teada, millise kaardi sa vahele jätsid. on pärast deemoni tapmist piiratud taset
See on väga tore mäng ja ma olen ka programmeerija ja tean, kui palju tööd selle mängu taga on teie raske töö eest 👏👏👏
Hea mäng, see on tõesti lõbus aitäh, aga jää ja 4 tasemel, see ei liigu rohkem kui see ja mina, kui nad ei anna mulle midagi, nii et see mulle tegelikult ei meeldi, palun öelge, kas see on rohkem pärast teist masterit ps olge abiks 😥😥
Olen mänginud mitu korda bambusmetsa, kuid see on. Alati 24/27 Ei saa Raiki Ryu avamiseks numbrit 81
See on igava ajaga väga kohandatav mäng see mäng on väga kasulik mulle meeldib see palun tehke rohkem selliseid mänge selle mängu lugu oli väga armas
Kaart - VidaBytes ▷➡️
Nintendo järgmine kodukonsool sai MCV andmetel paar kuud pärast käivitamist uhkust Mario, The Legend of Zelda ja Pokémoni suurte mängude raamatukogust.
ilmas Albert H. Urgent – legendi järgi välis- ... tada aega seiklusmängule, mille tegela- ... Full Spectrum Warrior: Ten Hammers neljas kvartal 2005.
Graafika on suurepärane, suurepärane heli......aga liiga palju takistusi ja ebapiisav varustus, et võidelda...🙄
See mäng on hämmastav, kuid raiku ruy on väga kõva koletis
Seda mängu on väga tore mängida. See paneb sind tõestama, kui osav sa oled vaenlaste loovutamiseks ja rullikute kogumiseks. Kuid minu ainus väljakutse selles mängus on rullide arv, mis tuleb koguda enne järgmisse tsooni jõudmist, mis tuleks kõik lõpetatavas tsoonis fikseerida.
Kolmas etapp on tase, millest saab maha tulla, on ka teisi inimesi, kellel on sama probleem, mina saan ka
Väga hea, sama funktsioon ninja arashiga
See on väga raske mäng, ma ootan teid, et saaksite selle lihtsamaks teha. Kui olete tasemel, muutub see väga keeruliseks, ma soovitan teil seda mängu natuke lihtsamaks muuta. Palun annan teile 3 tärni, kuid see mäng on tõesti väga huvitav
نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی ماجراجویی tdoa
Imeline🥰 mäng, selle tase on väga raske, aga mulle meeldib see mäng🥰
Nii halb. Mängu nupp oli reklaamide eest peidetud. Nii kohutav
See on väga hea mäng ja ka väljakutseid pakkuv mäng oli minu jaoks suurepärane mäng
5 tärni, sest see on parim mäng, keeruline, kuid hea, kuid kuidas ma saan viimase taseme edasi anda
See mäng on hea, kuid vaja on rohkem võimalusi, vaja on rohkem kangelasi, relvi, näiteks relvi, vibulaskjat ja kangelaste nahka
Shadow Runner Arcade game. Shadow Runner Arcade mäng. Lisateave. Ahenda. Mis on uut? bug Fixed : In app Purchases Improved: GamePlay. Lisateave. Ahenda
Ninja warrior:: piedzīvojumu spēļu leģenda Piedzīvojumu spēles hevw
Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας Περιπέτεια vnhf
See on lõbus, ma vihkan reklaame. Ma arvan, et pean kulutama 99 ¢ reklaamideta mängu eest. Tahaksin näha, kuidas arendajad lisavad ninjarelva jaoks peale mõõga ka erinevaid relvi. Suitsupommid ja jne Muu siis reklaamid Suurepärane mäng Soovitan selle reklaamide asemel osta.
See mäng oli fantastiline...... Graafika ja juhtnupud on samuti väga fantastilised👍👍👍aga kui alles oli jäänud vaid 2 taset oli asi keeruliseks tehtud ja juhtnupud ei töötanud hästi.....Sellepärast ma kustutan see.......
Teame, et kõigil meie lugejatel pole iPad Pro. Asi on päris kallis, eriti riigi praeguses majandusolukorras. Kuid äkki otsustasite teha endale kingituse,
Tõesti halvasti tehtud. Oleks võinud palju parem olla. Vajab tulekahju kustutamise efekti parandamist. Pole kindel, kas tuli on kadunud või mitte. Suurem segadus tekib siis, kui on teravik, mille lähedale peame hüppama. Pole selge, kas nael tõesti puudutab tegelast või mitte. Kas selle odava graafika abil oli tõesti vaja selliseid lähedasi kõne stsenaariume teha? Kõige problemaatilisem oli juhtimine. Nupud on tõesti väikesed. Palun tehke need suuremaks. Annan teie pingutuste eest 2 tärni.
Hea kasutus 👍👏👌ja teine on 8k ja hea asi 👍esimene päev 3. et see Vivo V15 6 ja ma olen väga põnevil, et saan järgmiseks kaheks 8 luua 😍🙌ja lasen 50. minna ja vaadata, mis nad ütle 😀😄 on 4. ja 8. juuli ja ma pole kindel, mida ma vajan vaata 😀8k ja uus töökoht ja muu läheb mul hästi digiya ma ei ole hiiglaslik osa.
99,99999% juhtudest sureb ninja sellepärast, et hüppe juhtnupud ei tööta hästi, selle mängu juhtnupud on kohutavad. Mäng on ninja Arashi, kuid mõeldud lastele ja kui see poleks juhtnupud, oleks mäng liiga lihtne, mis raiskab rohkem aega.
Kena mäng, ninja arashi tõeline koopia, kuid proovisite hästi, sest ninja loomine on ninja arashiga võrreldes aeglane, peate juhtnuppe täiustama, sest praegu on see kõige hullem. Värskendage oma rakendust.
1. peatüki 5. tasemest puudub kerimine. YouTube'i video näitas selle täpset asukohta, kuid minu jaoks seda seal pole. Võib-olla viga või midagi. Kuid probleem on selles, et ilma selle ühe rullita ei saa ma 4. peatüki juurde minna.
Mäng on hea, kuid tasemed on mängus erinevad, kui need sobivad Google Play fotodega. Võib-olla on mängul rohkem tasemeid 😊😊😊😊😊
Mäng Öö Ninja Online yes no Tülid 0 785 ee.playgame24.com/14205/ ... lahing monsters ei ole valdav tasemed mängida seiklusmänge ja taevas maa peal.
see on hea mäng,,, aga ma arvan, et juhtnupul on mingi probleem, mitu korda nad ei töötanud, ja , osa 4 6 tase on väga häiriv lvl,,
Täielik 20 mb ja 40 mb värskendus, kuid ükski uus tase ei leidnud värskendamisel aega ja andmeraiskamist. Miks arendajad lolliks teevad? Uuenda uuesti, kuid ei saa uut taset
Mulle ausalt mäng meeldib, mulle meeldib paigutus ja mängu kuvamisviis, kui te ei soovi reklaame üle vaadata, võite lihtsalt Interneti välja lülitada ja mäng töötab vabalt, ma tõesti soovitan seda mängu
Ninja sõdalase legend seiklusmängudest V 1.47.1 APK + MOD APK ... Kirjeldused: Ninja sõdalane on action-seiklus-RPG, mis on taustaks seatud iidsest Jaapanist.
Pole märki suunamisest, mis selle väga raskeks teeks, kuid see on hea ja mulle meeldib see
Ma arvan, et see oli suurepärane mäng, kuid see on sama nagu ninja arashi mäng, mida ma varem mängisin ja viimane villian on nii võimas, et teda on nii raske võita, nii et see on aja raiskamine
Väga hea, kuid mõni aeg veab see välja nagu telepirt mind tühjusesse ja naelu
See mäng on väga hea, lõbus ja sõltuvust tekitav, kuid tasemed on rasked, värskendage seda ja tehke mängimine lihtsaks
see oli fantastiline mäng ja tase oli suurepärane mõistus, see säilitas hämmastava mõistatusliku lvls-i, kuid mõnda aega ärritab cobtrolle ja taset, nii et parandage mängu trolli ja sujuvust